Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, şi s-a calificat în finala competiţiei. În tur, scorul a fost 2-1 pentru constănţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Ianis Hagi, în minutele 6 şi 86.

În minutul 53, Universitatea Craiova a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Cojocaru la Fortes. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Bancu, însă Cojocaru a apărat.

FC Viitorul: Cojocaru - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Houri, T. Băluţă, Casap - I. Hagi (Ganea ’88), Rivaldinho (Vînă ’63), Drăguş (Artean ’64). Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic (Dimitrov ’74), Donkor, R. Popa, Bancu - Fedele, Cicâldău, Bic (Drăghici ’60) – Bărbut (Meza Colli ’70), Fortes, Mihăilă. Antrenor: Corneliu Papură

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu.

În finală, FC Viitorul va întâlni Astra Giurgiu, care a trecut în semifinale de CFR Cluj, scor 3-1 în tur şi 2-2 în retur.

Finala va avea loc la 25 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.