Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapidiştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 39, când a fost eliminat Morais.

Au marcat Marzouk ’76 pentru gazde şi Ubbink ’45 (penalti) pentru oaspeţi.

Penaltiul executat de Ubbink a fost apărat iniţial de Moldovan, însă lovitura a fost repetată deoarece portarul ieşise prea mult în faţă. Înainte de executare, jocul a fost întrerupt aproximativ două minute pentru că fanii au aruncat cu petarde.

FC Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Albu (Moise ’87), Morais – Sefer (Ilie ’64), Crepulja (Grigore ’46), Kait, Stahl (Ioniţă ’64) – Bălan (Goge ’46), Marzouk. Antrenor: Mihai Iosif

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Dima, Shliakov – Vorobjovas, Batha (Ongaro ’84) – Ubbink, Miculescu, Cardoso (Roger ’17) – Laukzemis (Dangubic ’46). Antrenor: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Moldovan ‘45+5, Ioniţă ’73 / Benga ‘45+1, Vukcevic ’65, Vorobjovas ‘90+3

Cartonaş roşu: Morais ‘39

Arbitri: Radu Petrescu - Daniel Mitruţi, Tunyogi Ferencz - Andrei Moroiţă

Observator: Eduard Dumitrescu.

FC Rapid ocupă locul 7 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 10, cu 28 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.