Peste 25.000 de bilete şi abonamente s-au vândut până sâmbătă dimineaţă, pentru meciul Rapid - FCSB, de pe Arena Naţională, de duminică, de la ora 21:30, anunţă clubul giuleştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit sursei citate, casa de bilete din Pierre de Coubertin este deja deschisă, iar până în această seară, la ora 20:00, puteţi achiziţiona bilete, abonamente şi pachete de Familie. Mâine, casele de bilete din Pierre de Coubertin şi Maior Coravu vor fi disponibile începând cu ora 10:00.
 
"De la casa de bilete din Bd. Basarabiei vor putea achiziţiona bilete DOAR oaspeţii, cei de la FCSB!!! În ziua meciului, vă recomandăm să evitaţi zona Bd. Basarabiei, pe unde vor intra suporterii FCSB-ului. Copiii până în 7 ani vor avea acces GRATUIT la Peluza Nord, Tribuna a II-a şi Tribuna I, numai însoţiţi de un adult, dar numai cu bilet. Acest bilet gratuit va fi ridicat în ziua meciului, doar cu certificatul de naştere (copie/original) al copilului. Biletele pentru Tribuna 0 s-au epuizat! La acest meci se va intra cu: - una dintre: dovada vaccinului (cu cea de-a doua doză făcută cu cel puţin 10 zile înainte de meci), a testului PCR (făcut cu cel mult 72 de ore înainte de meci) sau testului rapid/antigen (făcut cu cel mult 24 de ore înainte de meci). De asemenea, cei care au avut Covid-19 în ultimele 180 de zile pot intra cu dovada.-  bilet sau abonament (acestea pot fi printate sau arătate pe telefon) -  mască. În cazul în care vreţi să vă testaţi la stadion, vă recomandăm să veniţi din timp, pentru a evita aglomeraţia.- minorii (toţi cei ce nu au împlinit încă 18 ani) vor putea intra fără test, doar pe baza biletului/abonamentului;
 doar biletele achiziţionate fizic, de la casele de bilete, au o grafică specială; în ziua meciului, nu se pot cumpăra bilete online, ci doar de la casele de bilete din Pierre de Coubertin şi Maior Coravu",a anunţat clubul giuleştean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.