FC Rapid realizează un sondaj privind momentul inaugurării Stadionului Giuleşti şi le propune suporterilor ca acest eveniment să aibă loc după data de 8 martie, când se presupune că vor fi ridicate restricţiile puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma obţinerii avizelor necesare funcţionării noului stadion Rapid – Giuleşti, dar şi ţinând cont de faptul că la începutului lui martie acesta va fi omologat oficial de către FRF, FC Rapid Bucureşti doreşte să se întoarcă acasă, dar doar împreună cu suporterii.

Pentru că Rapid înseamnă în primul rând suporteri, dorim ca împreună să bifăm pe harta istoriei data inaugurării stadionului.

În acest sens, dorim să realizăm un sondaj de opinie, prin care suporterii Rapidului să decidă prin vot momentul în care stadionul îşi va deschide porţile. Pentru că, având avizele oficiale, împreună cu suporterii putem fixa data inaugurării noii arene din Giuleşti.

Din respect pentru suporterii noştri, dar şi din dorinţa de a-i avea în număr cât mai mare în noua noastră casă, vrem ca evenimentul dedicat inaugurării stadionului să aibă loc după data de 8 martie 2022, atunci când se anticipează că restricţiile legate de accesul la evenimentele publice vor fi mai relaxate.

În contextul actual, cu accesul permis la numai 30 la sută din capacitatea arenelor, considerăm că limitarea intrării pe stadion a suporterilor la un eveniment de o importanţă istorică ar fi o nedreptate. Noi ne dorim ca măcar 50 la sută dintre scaunele stadionului să poată fi ocupate de către cei care au transformat Rapidul într-un mod de a fi.

Astfel, vă invităm să accesaţi link-ul bit.ly/3GXzAHH şi să votaţi una dintre cele două variante:

- După finalul sezonului regular, echipa noastră să dispute primul meci oficial în play-off sau play-out pe stadionul Giuleşti.

- FC Rapid să organizeze un eveniment dedicat inaugurării, incluzând şi o partidă amicală, în data de 26 martie, atunci când calendarul echipei naţionale oferă o pauză în campionat", a precizat gruparea giuleşeană, pe Facebook.

Sondajul se va încheia la 20 februarie, ora 19.23.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.