FC Rapid Bucureşti a dorit să dispute meciul din Liga a II-a cu FC Petrolul Ploieşti pe Arena Naţională, dar principalul stadion al ţării este indisponibil pentru acest derbi, a anunţat gruparea nou-promovată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC Rapid Bucureşti a purtat mai multe rânduri de discuţii cu reprezentanţii Primăriei Capitalei pentru a susţine partida din campionat cu Petrolul Ploieşti pe Arena Naţională. Menţionăm că în urma acestor discuţii nu am întâmpinat un refuz din partea Primăriei, oficialităţile dorind să sprijine demersul nostru. Din păcate, calendarul competiţional este deja setat, iar în ordinea competiţiilor are întâietate echipa naţională, urmând apoi alte meciuri internaţionale, partidele din Liga 1 şi abia după aceea întâlnirile din Liga 2", se arată într-un comunicat al rapidiştilor.

Meiciul FC Rapid - FC Petrolul este programat la 16 octombrie, în etapa a XII-a a Ligii a II-a.

La 15 ctombrie, naţionala României evoluează pe Arena Naţională cu Norvegia, în preliminariile Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.