FC Porto a realizat un recors istoric în Portugalia, 57 de meciuri fără înfrângere în Primeira Liga, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa a XXIX-a a campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Taremi, din penalti, în minutul 39. Acelaşi jucător a ratat un alt penalti, în minutul 62, iar Osacar Estupinan (Guimaraes) a fost eliminat, în minutul 80.

FC Porto a bătut recordul de 56 de meciuri fără înfrângere din perioada 1976-1978, deţinut de Benfica Lisabona.

Pentru FC Porto, ultimul eşec a fost înregistrat la 30 octombrie 2020, cu Pacos Ferreira, scor 2-3. De atunci, FC Porto a înregistrat 46 de victorii şi 11 remize.

În acest sezon, echipa antrenată de Sergio Conceicao are 25 de succese şi patru remize, fiind pe primul loc în clasament, cu 79 de puncte. Sporting Lisabona ocupă locul 2, cu 73 de puncte, iar Benfica ocupă locul 3, cu 64 de puncte.

Guimaraes este pe locul 6, cu 39 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.