Echipa FC Nantes joacă, miercuri seară, pe teren propriu, cu AS Saint-Etienne, cu tricouri pe care scrie “EMI” şi cu mesajul: “Curaj, Emi”. Partida contând pentru etapa a XXII-a a fost precedată de momente emoţionante dedicate jucătorului dispărut săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii s-au încălzit purtând tricouri cu mesajul: “Te iubim, Emi”. Ei evoluează cu banderole verzi, simbol al speranţei, şi cu tricouri cu numele SALA şi mesajul: “Animo Emi”.

Înainte de startul partidei, pe ecranul stadionului au fost afişate imagini cu Sala, la centrul terenului a fost desfăşurat un banner cu chipul jucătorului, şi spectatorii au realizat o coregrafie impresionantă, afişând mai întâi culoriile drapelului Argentinei iar apoi chipul lui Sala şi în cele din urmă, pe o tribună întreagă, numele SALA. Totul în timp ce cântau şi îi scandau numele argentinianului. Pe ecran a fost afişat şi cuvântul “speranţă”.

În minutul 9, meciul a fost întrerupt şi tot stadionul a aplaudat şi i-a scandat numele lui Sala. Emiliano Sala a purtat numărul 9 la FC Nantes.

Ciprian Tătăruşanu nu face parte din lotul echipei FC Nantes pentru acest meci, având probleme la spate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.