Echipa FC Nantes, la care evoluează Ciprian Tătăruşanu, a fost afectată cel mai mult de protestele din ultimele luni ale “vestelor galbene”, potrivit Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestaţiile antiguvernamentale din Franţa au dus la amânarea mai multor meciuri din Ligue 1, începând din etapa a XVII-a, forţele de ordine fiind concentrate pe protestele din zilele de sâmbătă.

Echipei FC Nantes i s-au amânat şase partide, formaţiilor Bordeaux şi Angers câte cinci, iar grupărilor Toulouse şi Caen câte patru.

Saint-Etienne, Montpellier, Olympique Marseille, Nimes şi Dijon au avut câte trei meciuri amânate, PSG, Reims, Nice, Amiens şi Guingamp câte două, iar cel mai puţin afectate de manifestaţii au fost Lille, Lyon, Strasbourg, Rennes şi AS Monaco, cu câte un meci amânat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.