FC Hermannstadt anunţă că, începând de luni, a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I. Măsura vine ca o consecinţă a deciziei Federaţiei Române de Fotbal de a suspenda toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul le transmite fotbaliştilor legitimaţi următoarele recomandări: să nu părăsească oraşul Sibiu, să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness, să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spaţii aglomerate, să stea în casă cât mai mult timp şi să fie pregătiţi oricând pentru reluarea antrenamentelor.

Pregătirea se va relua în funcţie de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluţia situaţiei virusului COVID-19 la nivel naţional şi internaţional. 

Şi FCSB şi-a întreupt antreanmentele.

"Aseară am luat hotărârea asta, eram între ciocan şi nicovală. Voiam să dăm un semnal de putere, de încurajare a oamenilor. Staţi liniştiţi, că în România nu vine coronavirusul, este, dar nu o să fie probleme, că ne apără Dumenzeu, Hristos. Dacă o să fac asta, o să mă critice presa. Pe de altă parte, am vrut să dau şi un semnal de ordine şi de respectare a autorităţilor. Că trebuie să facem asta. Dacă nu respectăm, praful se alege", a declarat Becali, la ProX.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.