FC Dinamo a anunţat, vineri transferul mijlocaşului Sergiu Hanca la gruparea poloneză MKS Cracovia şi împrumutul lui Mihai Popescu la clubul scoţian St. Mirren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC Dinamo Bucureşti şi MKS Cracovia au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Sergiu Hanca la clubul polonez. La Dinamo din luna ianuarie a anului 2016, Sergiu Hanca a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în tricoul alb-roşu, disputate în toate competiţiile. Clubul din Ştefan cel Mare îi transmite fostului jucător dinamovist, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!”, se arată pe site-ul fcdinamo.ro.

“FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul temporar al fundaşului central Mihai Popescu la clubul scoţian St. Mirren. Transferat în Ştefan cel Mare de la Academia de juniori a clubului Sporting Piteşti, în 2011, Mihai Popescu a debutat în tricoul alb-roşu la echipa secundă şi a jucat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari.

Mihai Popescu a evoluat 17 meciuri pentru Dinamo în acest sezon competiţional, 16 în Liga 1 şi unul în Cupa României, marcând două goluri în partidele de campionat cu FCSB şi CFR Cluj”, este şi anunţul referitor la Popescu.

Alţi trei jucători de la Dinamo, Robert Moldoveanu, Vlad Olteanu şi Mihai Neicuţescu, au ajuns la Petrolul Ploieşti, ACS Poli Timişoara şi Chindia Târgovişte, echipe pentru care vor evolua până la finalul acestui sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.