FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a XIX-a Ligii I. În urma acestui rezultat, Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două puncte de Gaz Metan şi FCSB, de pe locurile 5-6, de play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Piţian '32 (a), R. Grigore '69, Perovici '82 (p), Montini '90+4 / Benga '42.

1-0, min. 32: Piţian a trimis balonul în propria poartă, după o centrare a lui Sorescu de pe parea stângă;

1-1, min. 42: Benga a împins mingea în poartă cu capul după o lovitură liberă de pe partea stângă. Perovici a deviat balonul până la jucătorul Chindiei, care a înscris lejer;

2-1, min. 69: Gabriel Moura a centrat de pe partea dreaptă şi Ricardo Grigore a înscris cu capul;

3-1, min. 82: Liviu Mihai l-a faultat pe Nistor în careu. Perovici a transformat lovitura de la 11 metri;

4-1, min. 90+4. Montini a marcat cu poarta goală după o acţiune pe contraatac şi după o centrare a lui Mihaiu.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Piscitelli - Gabriel Moura, Puljici, M. Popescu, Corbu - R. Grigore (A. Mihaiu '88), Filip - R. Moldoveanu (D. Popa '46), D. Nistor, Sorescu - Perovici (Montini '90+1). Antrenor Dusan Uhrin;

Chindia: Aioani - C. Dinu (Dudea 70), Benga, Piţian, Neciu - V. Raţă, Novac (Florea '73), L. Mihai (Burlacu '83), Yameogo - Bic - Dumiter. Antrenor Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Benga '27, Florea '77, Dumiter '84, Burlacu '89.

Arbitri: Marian Barbu - Bogdan Gheorghe, Ionel Dumitru - Andrei Antonie;

Observatori: Irina Mirţ, Ion Căţoi.

CFR Cluj este lider în Liga I, cu 38 de puncte, urmată de Astra Giurgiu, 34 de puncte, FC Viitorul, 32 de puncte, CSU Craiova, 31 de puncte, Gaz Metan Mediaş şi FCSB, ambele cu câte 30 de puncte, Dinamo, 28 de puncte, FC Botoşani, 26 de puncte şi Poli Iaşi, 22 de puncte.

AFC Hermannstadt este pe locul 13, cu 16 puncte, Academica Clinceni, pe locul 11, cu 19 puncte, la egalitate cu Sepsi, de pe locul 10. Pe locul 12 se află Chindia Târgovişte, cu 17 puncte. FC Voluntari, opt puncte, este pe locul 14, ultimul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.