FC Botoşani a anunţat că la meciuul de sâmbătă cu CFR Cluj în incinta stadionului se vor afla urne pentru donaţii pentru o fetiţă în vârstă de 11 ani care suferă de cancer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nicoleta, o fetiţă de 11 ani, până acum mai bine de două săptămâni a fost sănătoasă, voioasă, plină de energie, dar acum trece printr-o perioadă foarte grea din cauza bolii cumplite de care suferă. Tragedia familiei a început acum o lună, când mama a depistat sânge în urină şi dureri abdominale. În urma unei ecografii, s-a observat o formaţiune în vezica urinară şi au fost trimişi de urgenţă la spitalul din Sf. Maria din Iaşi, unde, după mai multe investigaţii – CT, cistoscopie, ecografie, biopsie – i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICĂ URINARĂ (tumoră malignă la vezică şi uretere). Suporterii care vor şă o ajute pe Nicoleta vor avea la dispoziţie urne de colectare în incinta stadionului Municipal la partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj”, se arată pe site-ul oficial al clubului din Botoşani.

FC Botoşani a precizat că părinţii au decis ca fetiţa să înceapă tratamentul în străinătate, dar costurile pentru chimioterapie, radioterapie – 40.000 de euro - depăşesc posibilităţile familiei.

Clubul a publicat şi conturile în care fanii pot face donaţii.

FC Botoşani va întâlni CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XIV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.