Pentru a respecta fair-play-ul financiar, Consiliul de Administraţie al clubului spaniol FC Barcelona a anunţat joi închiderea canalului său de televiziune Barça TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Barcelona continuă să se restructureze în încercarea de a respecta fair-play-ul financiar, care are ca scop prevenirea cheltuielilor excesive de către cluburile profesioniste de fotbal. Astfel, Consiliul de Administraţie al FC Barcelona a anunţat joi închiderea canalului său de televiziune BarçaTV începând cu 30 iunie viitor.

Clubul spaniol a publicat pe site-ul propriu decizia de a nu mai  reînnoi cntractul de servicii cu TBSC Telefonica, administratorul televiziunii clubului blau-grana, contract care expira la 30 iunie 2023. Conforma radioului catalan Rac1, închiderea BarçaTV va însemna trecerea în şomaj a 120 de persoane.

BarçaTV+, destinat abonaţilor, nu este afectat de această dispariţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.