Mijlocaşul Gavi, în vârstă de 18 ani, este un fotbalist iubit la FC Barcelona, atât de fani, cât şi de coechipieri. Şi pentru a fi sigur că nu "se pierde pe drum", atacantul polonez Robert Lewandowski, în vârstă de 34 de ani, a decis să-l ajute cu mai multe sfaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, încă din primele sale zile la Barca, polonezul s-a apropiat de jucătorul recompensat anul trecut cu trofeul Golden Boy acordat de Tuttosport celui mai bun jucător under 21 care evoluează în Europa, dar şi cu trofeul Raymond Koppa la gala Balonului de Aur.

Lewandowski, cunoscut pentru stilul său de viaţă extrem de echilibrat, i-a spus lui Gavi să înveţe limba engleză şi să aibă grijă la ceea ce mănâncă.

Un alt sfat dat tânărului fotbalist este să nu consume băuturi carbogazoase.

Lewandowski i-a spus lui Gavi să stea pe lângă el, deoarece ştie că pot realiza lucruri frumoase împreună, scrie Mundo Deportivp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.