Formaţia FC Barcelona s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Valencia, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur s-au impus tot catalanii, cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Philippe Coutinho a marcat primul său gol de când a semnat cu FC Barcelona, în minutul 49 al meciului de la Valencia. Al doilea gol al catalanilor a fost înscris de Ivan Rakitic, în minutul 82.

În finală, FC Barcelona va întâlni echipa FC Sevilla, la 21 aprilie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

FC Barcelona este prima echipă care se califică de cinci ori consecutiv în finala Cupei Spaniei. Echipa din Barcelona a câştigat ultimele trei ediţii ale competiţiei (2015 – 3-1 cu Athletic Bilbao, 2016 – 2-0 după prelungiri cu FC Sevilla, 2017 – 3-1 cu Alaves). În 2014, catalanii au pierdut finala cu Real Madrid, scor 1-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.