Formaţia FC Barcelona a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Levante, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cabaco ‘4 şi Mayoral ’18.

FC Barcelona a înscris prin Coutinho, în minutul 85, din penalti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru FC Barcelona este primul eşec după două luni, de la rezultatul de 3-4 din meciul cu Betis, din 11 noiembrie, din LaLiga. În Cupa Spaniei, FC Barcelona înregistrase ultima înfrângere în 17 ianuarie 2018, scor 0-1 cu Espanol, în prima manşă a sferturilor de finală.

Tot joi, FC Sevilla a învins în deplasare Athletic Bilbao, scor 3-1 (goluri Nolito ‘6, Andre Silva ’53, Ben Yedder ’77 / San Jose ’49), şi Betis a remizat cu Real Sociedad, scor 0-0.

Partidele retur sunt programate la 16 şi 17 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.