Formaţia FC Barcelona a câştigat, duminică seară, pentru a 13-a oară Supercupa Spaniei, învingând FC Sevilla, scor 2-1, într-un meci disputat la Tanger, în Maroc. FC Sevilla a avut golul validat după consultarea VAR şi a ratat un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învingătorii au marcat prin Pique ’42 şi Dembele ’79.

FC Sevilla a înscris prin Sarabia, în minutul 9. Iniţial, unul dintre arbitrii asistenţi a indicat că a fost ofsaid, însă după consultarea VAR golul a fost validat.

În minutul 90+1, Wissam Ben Yedder (Sevilla) a ratat un penalti.

Ediţia din acest an a Supercupei Spaniei a fost primul joc oficial dintr-o competiţie spaniolă la care s-a folosit sistemul VAR. În plus, în premieră confruntarea contând pentru Supercupă s-a disputat într-o singură manşă şi în afara Spaniei.

FC Barcelona este câştigătoarea campionatului şi a Cupei Spaniei, iar FC Sevilla este finalista Cupei Spaniei.

Catalanii au mai câştigat Supercupa Spaniei de 12 ori, începând din 1983. Înaintea ediţiei din 2018, precedenta Supercupă câştigată de catalani datează din 2016, când adversară a fost tot Sevilla (2-0 în tur şi 3-0 în retur).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.