Clubul FC Argeş a oficializat transferurile jucătorilor Horaţiu Răzvan Covaci, Dobrin Ramon Gaşpar şi Vlad Mihai Domşa şi a ajuns la 14 mutări făcute în această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei trei fotbalişti care în sezonul trecut au evoluat la Gaz Metan Mediaş au semnat contracte valabile pe două, respectiv trei sezoane. Aceştia se pregătesc de startul noului sezon în cantonamentul de la Curtea de Argeş.
 
Răzvan Covaci(18 ani – mijlocaş central) a îmbrăcat echipamentul medieşenilor în 12 partide. Puştiul a fost folosit de antrenorul Andrei Prepeliţă în meciurile de verificare cu SV Lafnitz, KSV Kapfenber şi CSA Steaua, evoluţiile sale fiind apreciate de staff-ul tehnic. Cota de piaţă a lui Covaci este 25.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.
 
Ramon Gaşpar(19 ani – mijlocaş ofensiv) a bifat în tricoul ardelenilor 16 partide şi a marcat 1 gol. Înainte de a semna cu Gaz Metan Mediaş, Ramon a evoluat la grupele de juniori şi echipa de tineret a clubului Cork City care activează în prima ligă din Irlanda. Este cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro.
 
Vlad Mihai Domşa(18 ani - mijlocaş ofensiv) a evoluat în 12 meciuri pentru Gaz Metan Mediaş. La doar 15 ani, Vlad a debutat în Liga a III-a cu Unirea Alba Iulia, iar apoi a evoluat un sezon la Viitorul Cluj.
 
FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaş central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaş stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaş stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaş stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaş central), Enzo Celestine (24 ani, atacant), Tony Njike (24 ani, mijlocaş central defensiv) şi Bryan Alceus((26 ani,mijlocaş central).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.