FC Argeş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat: Oancea '7 (a).

1-0, min. 7: Oancea a deviat în propia poartă balonul venit dintr-o centrare pe jos, de pe partea dreaptă, a lui Işfan.

Un alt autogol a fost marcat în minutul 16. După un aut de poartă, portarul Iustin Popescu a repus balonul de pe partea stângă a careului mic, dar a trimis mingea într-un coechipier, Scarlatache, aflat în apropierea liniei de şase metri, din care a sărit în poartă. Arbitrul Ovidiu Haţegan a anulat autogolul, deoarece, în momentul repunerii în joc, mingea se afla în mişcare.

FC Argeş: Greab – Tofan, Dobrsavlevici, Turda, Muşat – Işfan (Cr. Dumitru '62), Meza Colli, I. Şerban (Rainov '62), Cr. Tănase (Dumitraşcu '85) – Fatai (Said '29), G. Ganea (Arias '85). Antrenor Andrei Prepeliţă;

CS Mioveni: I.Popescu – Balaur (Tomczyk '81), Scarlatache, Garutti – Oancea (Rădescu '35), D. Toma, Panait (L. Dumitriu '59), Şerbănică (Burnea '81) – Sanoh (Blănaru '59), B. Rusu, Buziuc. Antrenor: Alexandru Pelici.

Caronaşe galbene: Said '71, Turda '82, Rainov '89 / D. Toma '14, Oancea '25, Scarlatache '69, Rădescu '90+1.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Eugen Gheorghe, Marius Marchidanu - Radu Petrescu;

Observatori: Costin Toma, Paul Cazan.

După acest rezultat, FC Argeş a urcat o poziţie, până pe locul 7, cu 38 de puncte, la un punct de CS Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, de pe locurile 5-6, ultimele de play-off, echipe care au însă un joc mai puţin.

CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 27 de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 64 de puncte, urmată de FCSB, 55 de puncte şi un meci mai puţin.

Duminică se mai joacă partidele UTA - Dinamo (ora 17.00) şi FCSB - Chindia (19.55).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.