FC Argeş a ajuns la un acord pentru un an şi 6 luni şi drept de prelungire pe încă un sezon cu fotbalistul argentinian Facundo Rizzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul stânga în vârstă de 25 de ani, a evoluat în prima parte a acestui sezon la Gimnasia y Esgrima de Jujuy, în liga secundă a Argentinei.

Rizzi este un produs al academiei celor de la Rosario Central, fiind promovat la prima echipă în sezonul 2016/17. A debutat pe 11 decembrie 2015, într-o înfrângere acasă cu Lanús. Alături de Rosario a jucat 4 meciuri în Copa Libertadores. În 2019, după 10 meciuri adunate pentru Rosario Central, a fost transferat de Villa Dálmine, echipă din Primera Nacional B.

În 2022 a fost transfer la Gimnasia y Esgrima de Jujuy. Pentru aceştia a jucat în sezonul trecut 32 de partide, în 31 fiind titular. Şi-a trecut în cont 3 pase de gol. De menţionat că sezonul s-a desfăşurat în sistem primavară – toamnă, ultimul său meci pentru aceştia fiind victoria cu 2-1 în faţa celor de la Defensores de Belgrano, de pe 9 octombrie 2022.

În prezent este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro.

În 2016 a luat medalia de argint în Copa Argentina, pentru ca în 2018 să câştige trofeul.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.