Clubul FC Argeş a anunţat, luni, că a ajuns la o înţelegere pentru 1 an şi 6 luni cu liberianul Emmanuel Ernest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Atacantul în vârstă de 21 de ani a mai jucat în România la Sporting Roşiori, în liga a treia, la Rapid, în sezonul 2020-2021, când giuleştenii activau în eşalonul secund, dar şi la Ripensia Timişoara, în prima parte a acestei ediţii de campionat.
 
Născut în Monrovia, capitala Liberiei, Emmanuel a jucat şi în Nigeria, la Christ Ambassador Sport Academy. Cel mai bun randament l-a dat la Sporting Roşiori, formaţie pentru care a marcat 4 goluri în 8 jocuri. La Ripensia, Ernest a înscris un singur gol în cele 11 meciuri jucate.
 
Liberianul va evolua în liga a treia, la FC Argeş II, iar dacă va confirma aşteptările va face pasul la prima echipă.
 
Ernest a fost însoţit la semnarea contractului de agentul Cristian Hossu care îi prevede un viitor frumos: “E un atacant puternic, tânăr. La 21 de ani deja a fost şi la Rapid. Sper să confirme aici, să pună umărul la îndeplinirea obiectivului echipei şi să ajungă şi mai departe, să fie o rampă bună de lansare pentru el”, a declarat impresarul jucătorului.


 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.