Din sezonul competiţional 2022-2023, Farul Constanţa va fi reprezentată şi de o echipă feminină, care pentru moment va lua startul în liga secundă, a anunţat clubul constănţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De pregătirea acestei echipe se va ocupa fostul jucător Ionuţ Florea, care va fi ajutat pe banca tehnică de antrenorul secund Marius Cojocaru şi de preparatorul fizic Cristina Bujin, fostă atletă de performanţă, participantă la Jocurile Olimpice din 2016.

‘’Fotbalul este un fenomen care în ultimii ani şi-a câştigat foarte mulţi suporteri şi în rândul doamnelor, domnişoarelor. Cred că vedem cu toţii impactul pe care îl au partidele de fotbal feminin la nivel mondial, implicarea în această direcţie care există la toate formaţiile de top din Europa. Aşa cum am spus mereu, Farul este echipa tuturor dobrogenilor, iar înfiinţarea acestei echipe nu este decât o normalitate prin care dorim să oferim aceleaşi bucurii, împliniri, tuturor celor care iubesc Farul, indiferent de sex‘’ , a declarat vicepreşedintele clubului, Tiberiu Curt.

Formaţia va face parte în noul sezon din Seria 1, alături de  Vulpiţele Galbene Roman, CN Nicu Gane Fălticeni, ACS Vasas Femina FC (2), AFC Măgura 2012 Bacău, FC FCSB SA, Liceeni Topolog, Farul Constanţa, AFC Chindia Târgovişte, ACS Juniorul-2014 Bucureşti, ACS Prosport Football Academy.

Primul meci oficial va avea loc la 28 august, pe teren propriu cu CN Nicu Gane Fălticeni.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.