În absenţa lui Lionel Messi, care a lipsit pentru al patrulea meci consecutiv, Inter Miami a fost învinsă de echipa Chicago (4-1) şi trebuie să spere acum doar la un miracol pentru a ajunge în play-off-ul MLS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter Miami a pierdut în faţa unei contracandidate directe la play-off, internaţionalul elveţian Xherdan Shaqiri marcând de două ori în faţa a 62.000 de fani - un record de asistenţă pentru Chicago Fire. Cu toate acestea, publicul nu a putut să-l vadă pe Messi, de şapte ori câştigător al Balonului de Aur adidas, a cărui stare fizică este încă neclară.

În absenţa sa, franciza din Florida aî nregistrat două înfrângeri şi două egaluri.

În clasamentul Conferinţei de Est, Miami se află în continuare pe locul 14 şi penultimul, cu 33 de puncte, la cinci puncte de locul 9, care asigură calificarea în play-off. Miami mai are de disputat trei meciuri până la finalul sezonului regulat, cu unul mai mult decât majoritatea rivalilor lor. Sâmbătă, Miami primeşte pe Cincinnati, liderul Conferinţei de Est.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.