Fanii italieni au fost foarte nemulţumiţi de meciul România - Franţa, scor 0-0, care a trimis ambele echipe în semifinalele Campionatului European de tineret, în detrimentul Italiei, ţara gazdă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Biscotto (n.r. - biscuit)", un termen care defineşte meciurile ce se termină cu un scor mulţumitor pentru ambele echipe, a fost cuvântul cel mai întâlnit pe reţelele de socializare.

După semifinalele de joi, suporterii italieni şi-au arătat satisfacţia că echipele care s-au înţeles să se califice împreună au plecat acasă cu câte patru goluri primite.

 

Spania a învins, joi, la Reggio Emilia, cu scorul de 4-1 (2-1), reprezentativa Franţei, şi s-a calificat în finala Campionatului European de tineret.

În finala programată duminică, de la ora 21.45, pe Dacia Arena din Udine, Spania va evolua împotriva Germaniei, care a trecut de România, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.