Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool pentru gestul emoţionant de la meciul cu Manchester United, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumim pentru asta, Liverpool. Nu vom uita niciodată ce aţi făcut astăzi", a scris Elma, pe reţelele de socializare.

Marţi, la meciul Liverpool - United, scor 4-0, spectatorii de pe Anfield au lăsat rivalitatea la o parte şi au arătat respect faţă de atacantul portughez al lui United, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, la naştere.

Întreaga asistenţă a aplaudat în minutul 7 al jocului (numărul lui Cristiano), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, care traversează o perioadă dificilă. Un refren emoţionant din You’ll Never Walk Alone a răsunat totodată în jurul stadionului.

Jucătorul echipei din Manchester nu a făcut parte din lot la acest joc.

Potrivit presei engleze, el a revenit la antrenamente, miercuri, la centrul de pregătire al lui United de la Carrington.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.