Antrenorul formaţiei Olympique Lyon, Fabio Grosso, a vorbit despre incidentele de la meciul cu Olympique Marseille, de duminică, din Ligue 1. Potrivit acestuia, trebuie remarcate defecţiunile sistemului de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am impresia că autocarul nu ar fi trebuit să facă acest traseu”, a spus antrenorul italian.

„Am intrat pe stadion cu două motociclete şi două maşini de poliţie apoi am plecat cu 25 de dube şi motociclete. Facem lucrurile după, dar ar trebui să le facem mai întâi. Deciziile trebuie să fie importante. Nu vorbesc despre sport, ci despre siguranţă pentru noi. Sunt eu, dar ar fi putut fi oricine în autobuzul nostru şi al suporterilor„, a spus el.

Duminică, autocarul cu care jucătorii formaţiei lyoneze veneau la stadion a fost atacat cu pietre şi mai multe geamuri au fost sparte. Antrenorul italian al celor de la Lyon, Fabio Grosso, a coborât din autocar, la stadion, cu faţa sângerândă, iar secundul său, Raffaele Longo, a fost lovit la un ochi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.