Tehnicianul Fabio Capello consideră că jucătorii care nu vor să se vaccineze ar trebui să aibă un salariu diminuat, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat publicaţiei Gazzetta dello Sport, Fabio Capello (75 ani), fost antrenor la AC Milan, AS Roma sau Juventus, pledează în favoarea unei scăderi salariale pentru jucătorii care refuză să se vaccineze contra Covid-19.

"Să refuzi vaccinul este un act de egoism. Dacă poliţia este obligată să se vaccineze, atunci de ce aceeaşi regulă nu poate să fie aplicată şi jucătorilor. Cine nu vrea să se vaccineze face rău societăţii, aşa că ar trebui să aibă salariul scăzut", a declarat Capello.

Începând din 10 ianuarie toţi fotbaliştii din campionatul italian trebuie să aibă un Super Green Pass pentru a putea participa la competiţii oficiale. Serie A înregistrează una dintre cele mai mari rate de vaccinare din Europa, cu 98 la sută de jucători vaccinaţi.


 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.