Italianul Fabio Cannavaro a decis să renunţe la postul de selecţioner al Chinei, după doar două meciuri la care s-a aflat pe banca tehnică a acestei echipe. Cannavaro, care antrenează din noiembrie 2017 Guangzhou Evergrande, vrea să nu mai pregătească două echipe în acelaşi timp, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu tot respectul pentru această ţară mare, care este China, consider necesar să anunţ decizia mea de a renunţa la postul de antrenor al echipei Chinei”, a notat Cannavaro pe reţeaua Weibo, menţionând că vrea să se dedice familiei sale şi postului de antrenor la Guangzhou Evergrande.

În vârstă de 45 de ani, Fabio Cannavaro a fost numit în martie la conducerea naţionalei Chinei, după demisia lui Marcelo Lippi. China a înregistrat însă de atunci două înfrângeri: scor 0-1 cu Thailanda şi 0-1 cu Uzbekistan, la turneul China Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.