Mario Zagallo, în vârstă de 92 de ani, care se află în spital de două săptămâni din cauza unei infecţii urinare, se simte mai bine, potrivit clinicii private în care este tratat, la Rio de Janeiro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel care a intrat în istoria fotbalului devenind prima persoană care a câştigat Cupa Mondială ca jucător (1958 şi 1962) şi antrenor (1970) "este încă în spital", a confirmat marţi pentru AFP clinica Barra d'Or din Rio de Janeiro.

Potrivit ultimelor rezultate medicale publicate luni, starea brazilianului "evoluează favorabil", iar el rămâne "lucid şi nu este conectat la aparate".

În urmă cu un an, fostul antrenor al lui Pele şi al naţionalei braziliene a fost spitalizat timp de aproape două săptămâni într-o unitate de terapie semi-intensivă în aceeaşi clinică din Rio, din cauza unei infecţii respiratorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.