Echipa naţională U21 a Spaniei a învins sâmbătă seara, la Bucureşti, echipa naţională U21 a Croaţiei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European U21. După acest rezultat, România şi Croaţia sunt eliminate de la Euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spaniolii au deschis scorul încă din secunda a 22-a a meciului de pe stadionul Giuleşti. A înscris Abel Ruiz la primul atac al ibericilor, reuşind cel de-al 11- lea său gol la naţionala U21 a Spaniei.

După gol, meciul s-a jucat fără o intensitate deosebită. Alex Baena şi Rodri au încercat poarta lui Dominik Kotarski, iar spaniolii au avut posesia. Partida nu a excelat în faze de poartă. Ibericii au trimis în bară, prin Miranda, în minutul 72, iar croaţii au avut o mare şansă în minutul 86, când portarul Tenas a scos incredibil şutul lui Frigan din careu.

S-a încheiat 1-0 pentru spanioli, care ocupă primul loc în grupa B, cu 6 puncte, urmată de Ucraina, tot cu 6 puncte. Ambele echipe s-au calificat în sferturi, în timp ce Croaţia, locul trei, şi România, locul 4, ambele fără puncte, mai un meci de jucat, între ele, în etapa a treia a grupelor, şi sunt eliminate din turneu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.