Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-1, că formaţia sa se va prezenta la ultimele trei partide din sezonul regulat, deşiconsideră că nu are nicio şansă să ajungă în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sepsi va întâlni în ultimele trei etape ale sezonului regulat echipele Gaz Metan Mediaş, FC Viitorul şi CFR Cluj.

"Ne vom prezenta la cele trei jocuri, dar trebuie să fim atenţi. Nu avem nicio şansă să mergem în play-off, trebuie să ne ducem munca mai departe, dar ar ar trebui puţin să fim respectaţi. Ne vom prezenta chiar dacă nu avem nicio şansă, mai contează ce cred eu ? Sunt trei jocuri, mai sunt nouă puncte, e aproape imposibil. Nu mă interesează dacă Dinamo va juca în play-off sau play-out", a spus Eugen Neagoe, potrivit telekomsport.ro.

El a precizat că îl supără rezultatul meciului cu Dinamo, cu toate că echipa sa nu a făcut un joc foarte bun. “A fost presiune, ştiam şi deznodământul acestui joc, am spus cu două zile înainte că se va întâmpla ce s-a întâmplat. Jucătorii au simţit cu multe etape în urmă, suntem singura echipă care nu a primit cartonaş roşu, acum mai sunt puţine etape şi s-au speriat oamenii de noi că putem ajunge în play-off. Mi-aş dori să am la Mediaş un arbitru cum a fost în această seară, a fluierat orice contact, sunt multe puncte pe care le-am pierdut şi nu doar din cauza noastră" a adăugat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Nistor, în minutul 57, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Jovanovici la Zenke.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.