La opt luni de la problemele cardiace de la Euro-2020, Christian Eriksen va intra din nou pe teren, sâmbătă, în Premier League, la meciul susţinut de echipa Brentford contra celor de la Newcastle, a anunţat, vineri antrenorul său Thomas Frank.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Christian va fi în echipă şi va intra pe teren mâine (sâmbătă). Este o zi mare pentru noi toţi, dar mai ales pentru Christian şi familia lui", a spus antrenorul.

Danezul, care a semnat cu Brentford pentru finalul sezonului în ultima zi a transferurilor de iarnă, a jucat deja câteva minute pentru noul său club în două meciuri amicale.

De la problemele cardiace avute la Euro-2020, Eriksen trăieşte cu un defibrilator, ceea ce l-a obligat să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, acest tip de aparat fiind considerat incompatibil cu practicarea fotbalului profesionist din Italia. Ceea ce nu este cazul în Anglia.

Brentford şi Newcastle se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a XXVII-a a campionatului Angliei.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.