Erik Ten Hag, antrenorul echipei Manchester United, a declarat, după eşecul cu Brentford, scor 0-4, că şi dacă ar fi înlocuit toţi jucătorii, nu s-ar fi întâmplat mare lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este foarte diferit de săptămâna trecută. Este o confirmare. Toţi am văzut acelaşi joc. Brentford a fost mai flămândă decât noi. Am făcut prea multe greşeli individuale pentru ca planul nostru să funcţioneze. Această înfrângere nu a avut nimic de-a face cu tactica. Trebuie să ne întrebăm ce a mers prost şi vom face asta în orele următoare. Ne aflăm într-o situaţie foarte dificilă şi trebuie să rămânem împreună, să găsim resurse şi soluţii. Am înlocuit trei jucători la pauză, dar i-aş fi putut înlocui pe toţi. Nu se poate să-l vezi pe adversar fiind mai flămând decât noi. Am fost naivi şi trebuie să ştii să joci într-un mod mai direct", a declarat Ten Hag.

Formaţia Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Brentford, într-un meci din etapa a doua a campionatului Angliei.

Golurile au fost marcate de Dasilva ’10, Jensen ’18, Mee ’31 şi Mbeumo ’35.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.