Eric Ramsay, antrenorul secund al lui Erik ten Hag la Manchester United, va părăsi Anglia pentru a deveni tehnicianul formaţiei Minnesota United în Major League Soccer (MLS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul în vârstă de 32 de ani, care a antrenat anterior echipa Under-23 a grupării Chelsea şi a fost antrenor secund al echipei naţionale a Ţării Galilor, va părăsi "Reds Devils" după meciul din Premier League cu rivalii de la Manchester City de duminică (16.30).

"Sunt incredibil de entuziasmat să mă alătur unui club cu o cultură fotbalistică atât de puternică, o bază de fani pasionaţi şi o infrastructură strălucită", a declarat Ramsay.

Minnesota United s-a impus în prima etapă de campionat în faţa echipei Austin, scor 2-1, şi ocupă în prezent locul patru în Conferinţa de Vest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.