FC Dinamo Bucureşti a anunţat transferul fundaşului stânga englez David Jordan Mustoe la clubul din Ştefan cel Mare, jucătorul aflându-se deja în cantonament cu echipa pregătită de Mircea Rednic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară în campionatul Finlandei, la SJK Seinajoki, Mustoe şi-a început cariera la academia de juniori a lui Liverpool, a jucat în Anglia pentru cluburile Wigan, Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe, Accrington şi a mai evoluat trei sezoane pentru belgienii de la Westerlo, anunţă site-ul oficial al FC Dinamo. 

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare, în vârstă de 28 de ani, a debutat în tricoul alb-roşu în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire în Turcia, 0-2 cu croaţii de la Hajduk Split.

Mustoe a jucat 23 de partide în 2018 pentru SJK Seinajoki, 21 în campionat şi două în Cupa Finlandei şi a evoluat 3 sezoane consecutive pentru Westerlo, între 2014 şi 2017, în prima ligă a campionatului belgian. A adunat 46 de jocuri în campionatul Belgiei.

Englezul are un trofeu în palmares, Cupa Angliei în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finală, 1-0 cu Manchester City.

În campionatul englez, Mustoe are 61 de meciuri, în League One (14) şi League Two (47). A mai jucat în Cupa Angliei (4) şi Cupa Ligii (1), fără a bifa vreun minut pentru Wigan în Premier League sau Championship.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.