Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Constantin Enache, a declarat, vineri seară, după remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, că aştepta mai mult din partea jucătorilor săi în prima repriză, însă în a doua situaţia a fost diferită şi formaţia giurgiuveană a arătat unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt în continuare supărat pe prima repriză, una slabă, anemică, fără orizont. Am jucători de mare valoare şi sunt şi băieţi de caracter. Aşteptam mai mult din partea lor în prima repriză. În repriza a doua a fost altfel, am văzut un joc legat. Nu am arătat uniţi în prima repriză. E un început mai greoi, dar e bine că nu am pierdut jocul. Mă mulţumeşte rezultatul de egalitate”, a spus Enache la Digi Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din acest an.

Au marcat Nasser Chamed ‘45+1 pentru gazde şi Ionuţ Butean ‘66 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.