Tehnicianul formaţiei Astra Giurgiu, Costel Enache, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-1, că Denis Alibec ar fi putut ajuta echipa cu inventivitatea sa, dar a revenit de doar două zile la antrenamente, după ce i-a căzut o unghie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În meciul cu Hermannstadt, un adversar a căzut pe piciorul lui, nu s-a putut încălţa o săptămână, i-a căzut o unghie şi a revenit abia de două zile la antrenamente, iar acest meci a venit prea devreme. Ne-ar fi ajutat Denis cu inventivitatea lui, dar asta este. A lipsit şi meciul trecut, Denis poate aduce multe lucruri bune în jocul nostru", a spus Enache la Digi Sport.

Costel Enache a precizat că este mândru de prestaţia jucătorilor săi: “La modul general sunt mândru de jucătorii mei, chiar dacă în prima repriză nu au avut cea mai reuşită partitură. Tot timpul am crezut că putem reveni”.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe au fost adversare şi în ultima etapă a sezonului regulat, când câştigătoare a fost Astra, scor 2-1.

Duminică seară, golul a fost marcat de Koljic, în minutul 17.

În minutul 79, Risto Radunovic (Astra) a fost eliminat pentru un fault la Bărbuţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.