Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia sa nu a făcut un joc rău şi are potenţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“N-am făcut un joc rău, jucătorii au avut implicare şi atitudine. Ce ne-a lipsit pentru un rezultat pozitiv? Acel moment de neatenţie la gol. Şi neşansa de la acţiunile noastre de atac. Ne-am ridicat la nivelul competiţiei din care facem parte. Din păcate n-am fost eficienţi astăzi. Sunt convins că nu ne-am spus ultimul cuvânt. Astra este o echipă care are potenţial”, a spus Enache la Digi Sport.

Costel Enache a precizat că Alibec nu a jucat deoarece vine după o accicdentare, nu în semn de protest faţă de restanţele salariale din cadrul echipei. “Denis vine după o accidentare care l-a ţinut mult departe. Denis iubeşte prea mult fotbalul, n-ar face abatere de la a juca fotbal”, a afirmat el.

Enache a menţionat că au existat tensiuni la finalul jocului, în care a fost implicat Llullaku: “Au fost tensiuni, am auzit ce s-a vorbit. Nu vreau să-mi spun punctul de vedere pentru că n-am asistat la conflict”.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. A fost primul joc oficial al clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică.

Golul a fost marcat de Bordeianu, în minutul 60, cu un şut din afara careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.