Tehnicianul Costel Enache a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că FC Botoşani trebuie să îşi arate “toată energia şi toată inteligenţa în joc” împotriva FCSB, un adversar puternic şi care are posibilitatea de a “alinia trei formule diferite”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bazez pe forţa grupului şi pe dorinţa jucătorilor noştri. Am putea profita de acest moment pentru că e clar Steaua are obiective mult mai importante cu acest joc, e destul de greu să aduci mental jucătorii la o concentrare ca şi cea din seara asta. N-ajunge doar atât. E nevoie ca noi să ne dăm toată energia şi toată inteligenţa în joc. Dacă nici noi nu credem atunci nu mai are rost o deplasare aşa lungă şi doar pentru a ne prezenta la Bucureşti. Trebuie să mergem cu convingerea că putem să facem lucruri minunate, apoi vom vedea în teren ce se întâmplă pentru că nu ne aşteaptă un joc uşor, asta e foarte clar. Steaua poate alinia trei formule diferite, cu acelaşi lot, e un adversar puternic, o echipă care are statut, are clasă. E clar. Nu e chiar aşa uşor… mergem, batem şi câştigăm, nu e aşa. Trebuie să îndeplinim foarte multe condiţii pentru asta şi cred într-un rezultat bun”, a spus Enache.

Meciul FCSB – FC Botoşani, contând pentru etapa a şaptea a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30, la Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.