Jucătoarea britanică Emma Răducanu s-a despărţit de Sebastian Sachs, al cincilea său antrenor din ultimii doi ani, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sachs o antrena pe Răducanu din decembrie, după ce fostul ei antrenor, Dmitri Tursunov, a avertizat în privinţa unor “semnale de alarmă”, precizând că sportiva este minunată, dar totodată este “un proiect pe cel puţin un an”.

“A fost o plăcere să fiiu antrenată de Seb şi să colaborez cu el. Din nefericire cincumstanţele aau făcut să nu mai putem continua înn acest moment şi am decis să încetăm colaborarea. Îi doresc lui Seb toate cele bune”, a notat sportiva pe Twitter.

Emma Răducanu a ratat turneul de la Roland-Garros şi nu va juca la Wimbledon în acest an, ea fiind operată la gleznă şi la încheieturile mâinilor.  

Înaintea lui Sachs, Răducanu a fost antrenată de Nigel Sears, Andrew Richardson, Torben Beltz şi Dmitri Tursunov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.