Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a afirmat că are „deplină încredere” că accidentarea la gleznă suferită în urmă cu nouă zile nu îi va afecta participarea la Australian Open, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Britanica în vârstă de 20 de ani şi-a răsucit glezna stângă la Auckland în urmă cu nouă zile, dar spune că este pregătită să joace la Melbourne.

Răducanu, locul 75 WTA, o întâlneşte, luni, în primul tur pe germanca Tamara Korpatsch, locul 74 mondial..

"Am reuşit să mă pregătesc, deşi mai puţin ca de obicei. Dar mă simt bine şi merg acolo să dau tot ce e mai bun", a spus ea.

Răducanu, care a câştigat US Open în 2021, a avut probleme cu accidentările anul trecut.

În 2023, în al doilea meci al anului, ea a jucat cu slovaca Viktoria Kuzmova la Auckland, dar s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi.

„A fost un efort de echipă pentru a ajunge aici. L-am construit destul de treptat. Cu glezna mă simt foarte bine. A contat mai mult introducerea anumitor lucruri, iar ritmul în care a trebuit să o facem a fost foarte rapid", a menţionat Răducanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.