Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a acceptat un wildcard pentru a participa la turneul de la Auckland de la începutul anului 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta câştigătoare a US Open a lipsit mult timp din circuit, după operaţiile la ambele încheieturi şi la gleznă din acest an, dar speră să fie aptă pentru startul sezonului 2024.

Jucătoarea de 21 de ani urmează să se întoarcă la Auckland cu o clasare protejată (103). Anul trecut, ea a părăsit turneul în lacrimi după ce şi-a luxat glezna în turul al doilea. "În ciuda faptului că a trebuit să se retragă anul trecut, ea a fost foarte fericită să revină", a declarat, joi, directorul turneului, Nicolas Lamperin, pentru presa neozeelandeză, relatează AFP.

Emma Răducanu nu a primit un wildcard în lotul iniţial anunţat miercuri pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Organizatorii vor acorda alte patru pentru tabloul principal de simplu feminin înainte de începerea turneului, pe 14 ianuarie.

Dacă Răducanu nu va primi nici atunci un wild card, ea va trebui să evolueze în calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.