Jucătoarea de tenis britanică de origine română Emma Răducanu a primit, marţi, titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emma Răducanu a fost trecută iarna trecută pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth a II-a de Anul Nou. Sportiva a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), iar ceremonia a avut loc marţi, cu participarea noului suveran al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat ”extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis, ea devenind în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele mai bine de patru decenii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.