Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, câştigătoare a US Open, a anunţat că a devenit ambasador global al British Airways.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt încântată să mă alătur familiei @british_airways ca un ambasador global. Compania aeriană a fost deja parte la un moment special pentru mine, după ce m-a adus acasă de la US Open.Abia aştept să lucrez cu un brand istoric la proiecte interesante", a scris sportiva pe Instagram, ea postând o poză în care se află în costum de pilot la comanda unui avion.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma (@emmaraducanu)

Este al treilea brand pentru Răducanu. În octombrie, ea a devenit ambasador al mărcii de lux Dior. Anterior, jucătoarea a semnat un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador şi al acestui brand de bijuterii.

Duminică, ea a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un grand slam după ce a jucat în calificări.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.