Fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care a murit într-un accident aviatic la scurt timp după ce a fost transferat de FC Nantes la Cardiff City, a fost omagiat cu un minut de aplauze, duminică, înainte de startul meciului dintre echipa lui Ciprian Tătăruşanu şi Nimes, contând petru etapa a XIV-a a Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii şi stafurile tehnice s-au strâns la marginea terenului pentru a fi uniţi în omagiul pentru Sala. Întreg stadionul a aplaudat timp de un minut, iar spectatorii i-au cântat numele fotbalistului.

Tot stadionul a cântat numele Emiliano Sala şi a aplaudat şi în minutul 9, numărul purtat de argentinian la Nantes.

La încălzire, jucătorii au purtat tricouri negre cu numele Sala. De asemenea, de poarta echipei Nantes a fost agăţat înainte de încălzire tricoul lui Sala, galben, cu numărul 9.

Ciprian Tătăruşanu este titular la gazde. Toţi jucătorii de câmp ai echipei Nantes poartă echipamente de culoare neagră, cu numele SALA pe spate.

La meci a venit şi un reprezentant al clubului Cardiff City, care le-a înmânat conducătorilor de la Nantes un tricou al galezilor, cu narcisa galbenă simbolică aproape de inimă.

Emiliano Sala

Un dirigeant de @CardiffCityFC présent au Stade de la Beaujoire pour remettre à ses homologues nantais un maillot du club gallois #PlayForSala | #FCNNO pic.twitter.com/MwpMOrlPUy

Nantes a vândut biletele pentru partida cu Nimes la un preţ unic, 9 euro, tot ca omagiu pentru Emiliano Sala.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.