FC Dinamo a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii Elvis Kabashi şi Facundo Mallo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul albanez Elvis Kabashi, născut în februarie 1994, şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Empoli şi a făcut pasul, la 18 ani, la campioana Italiei, Juventus Torino.  A fost rezervă într-un singur meci pentru Juventus, în partida de campionat cu Udinese, scor 4-0 pentru torinezi pe 19 ianuarie 2013. A evoluat apoi, împrumutat de Juventus, pentru Pescara (2013-2014), Den Bosch (2014-2015) şi Pontedera (2015-2017). În ultimii doi ani, Elvis Kabashi a jucat în Serie C, a treia ligă a fotbalului italian, pentru Viterbese şi Livorno.

Kabashi va purta la Dinamo tricoul cu numărul 8.

Fundaşul central Facundo Mallo, fost component al reprezentativei sub 20 de ani a statului Uruguay, a jucat ultima dată pentru Club Atletico Torque, în prima ligă uruguayană. Anterior, el a jucat la Liverpool Montevideo.

Mallo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei din Ştefan cel Mare. Jucătorul va evolua cu numărul 26 la Dinamo, transferul fiind înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.