Federaţiile de baschet din Elveţia, Ucraina şi Lituania au decis suspendarea sezonului 2019/2020, atât cât mai era de disputat, şi au decis campioanele la masculin, acestea fiind echipele de pe primul loc în clasament la momentul deciziei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, campioana Elveţiei a devenit Fribourg Olympic, cea a Ucrainei, Dnipro, în timp ce în Lituania, renumita Zalgiris Kaunas a fost încoronată campioană.

Cele trei federaţii au decis să suspende restul sezonului din cauza răspândirii virusului Covid-19, pentru protecţia jucătorilor, stafurilor şi a fanilor, chiar dacă la mijloc s-au aflat şi raţiuni financiare, fiind estimate mari pierderi de bani.

În România, FR Baschet a anunţat întreruperea tuturor competiţiilor până la finalul lunii martie, cu posibilitate de prelungire a perioadei în funcţie de situaţia existentă la acel moment.

La nivel european, FIBA a amânat şi ea toate competiţiile continentale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.