Elveţia, calificată la Cupa Mondială şi datorită rezultatului de 0-0 din meciul Irlanda de Nord – Italia, din ultima etapă a grupelor preliminare europene, le-a trimis nord-irlandezilor 9,3 kilograme de ciocolată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 9,3 kilograme de ciocolată reprezintă dele 93 de minute de rezistenţă a Irlandei de Nord în faţa Italiei, la partida din 15 noiembrie.

Într-un filmuleţ postat pe contul oficial al naţionalei Elveţiei, selecţionerulu Murat Yakin poate fi văzut fredonând melodia Sweet Caroline  în timp ce pregăteşte ciocolata pentru a fi trimisă la federaţia nord-irlandeză.

La 15 noiembrie, Elveţia s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul cu Bulgaria şi Irlanda de Nord a remizat cu Italia, scor 0-0. În urma acestor rezultate, elveţienii au câştigat grupa şi s-au calificat la Cupa Mondială, iar italienii au terminat pe locul doi şi vor juca la baraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.