Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, care a fost alături de sportivi şi la Belgrad, a declarat, luni, la revenirea în ţară a lotului de canotaj, că sportul românesc nu moare, dovadă fiind rezultatele de la Campionatul Mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Aş putea să spun că sportul românesc nu moare. Iar canotajul este dovada vie că atunci când ai o echipă performantă, care ştie unde îşi doreşte să ajungă, vin şi rezultatele. Canotajul este un model pentru sportul românesc, aşa că le mulţumesc sportivilor alături de care am tremurat la Belgrad. Suntem pe primul loc în lume cu 11 bărci calificate, am lăsat în urmă Olanda, Anglia, SUA, Canada sau Australia", a declarat Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport.
 
"Felicitări pentru aceste performanţe extraordinare, sunteţi o echipă care funcţionează ca un ceasornic, o echipă profesionistă în care fiecare ştie foarte bine ce are de făcut. Voi sunteţi un model pe care mi-aş dori să îl replicăm în cât mai multe echipe din sportul românesc", a afirmat Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.
 
România a cucerit cinci medalii - două de aur, una de argint şi două de bronz - la această ediţie a Mondialelor, fiind devansată în clasamentul final de Olanda (6-3-0), Marea Britanie (6-1-2) şi Italia (3-4-1).
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.