Într-o confruntare spectaculoasă în primul tur între două dintre cele mai celebre jucătoare care au revenit anul trecut, ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie nr. 2, a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki, scor 6-4, 6-3, în primul tur la ASB Classic din Auckland, Noua Zeelandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul număr 3 mondial Svitolina, care se află în prezent pe locul 25 în clasament, a avut nevoie de o oră şi 44 de minute pentru a o învinge pe Wozniacki, fostul număr 1 mondial, şi pentru a-şi extinde la 5-1 dominaţia în confruntările directe din cariera lor. Toate cele cinci întâlniri anterioare ale lor au avut loc între 2016 şi 2018.

Două dintre cele mai titrate jucătoare din ultimii 15 ani în circuitul WTA, atât Svitolina, cât şi Wozniacki au revenit în 2023, după ce au devenit mame.

Svitolina o va înfrunta în turul doi pe învingătoarea meciului dintre Elena-Gabriela Ruse, jucătoare română venită din calificări, şi Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.